• Deel met een vriend
  • Print

Appartement

REF: 4093871

Strijkerstraat 2, 9160 Lokeren

€ 167.000

  • 67 m²
  • 1
  • 1
Maakt deel uit van Belvedère
Bent u op zoek naar een knus appartement in een gebouw met een hedendaagse architectuur, met liefst wat zicht op groen en een gevoel van openheid, en dat allemaal in de nabijheid van het centrum! Dan zijn de appartementen in Residentie Belvedère de ideale locatie voor u. Vooreerst ligt het gebouw met moderne architectuur temidden van het nieuw aangelegde "Hoedhaar park". Voor het gebouw komt een klein wilgen en essen bosje en de auto's die verdwijnen meteen onder het gebouw... zo blijft de omgeving autovrij. En het centrum van Lokeren? Dat ligt op wandelafstand! Bovendien is het openbaar vervoer nabij en heb je uitstekende verbindingen naar de steden als Gent en Antwerpen...
De indeling van de appartementen zijn optimaal zodat je optimaal kan genieten van je leefruimte met open ingerichte keuken en ieder appartement ook voorzien is van een leuk terras. Dat zorgt voor licht, lucht en een gevoel van ruimte!
 
Plan gerust een vrijblijvend bezoek aan het ingerichte modelappartement. Zo ziet u meteen hoe de afwerking zal zijn. Ondertussen is reeds 45% verkocht !

Info 7/7 op 0476 37 42 67 of via email op sarah@stellarimmo.be

Uw makelaar

SARAH DE WILDE

Sarah De Wilde

0476 37 42 67

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 167.000
Beschikbaarheid
Bij oplevering
Opbrengsteigendom
nee

Gebouw

Bewoonbare opp.
67,20 m²
Staat
Nieuw
Verdieping
3
Verdieping(en)
6

Terrein

Tuin
nee

Energie

Indeling

Slaapkamers
1
Badkamers
1
Terras
ja
Terras 1
9,00 m²