• Appartement te koop in Nevele
  • Verkocht
  • Deel met een vriend
  • Print

Appartement

REF: 4333895

IJsbeerlaan 1, 9850 Nevele

  • 133 m²
  • 3
  • 1
Maakt deel uit van De ijsbeer
Ben je op zoek naar een luxueus afgewerkt en ruim appartement, in een residentie met architecturale uitstraling? Dan is een appartement in 'de ijsbeer' in Nevele wat je nodig hebt!

Bovendien kunnen we op heden u volgende tijdelijke actie aanbieden. Zonder meerprijs dus helemaal GRATIS wordt je appartement 'geschilderd' opgeleverd en dit voor indien de verkoopsovereenkomst gesloten wordt tussen 15/09/2021 en 31/10/2021.

Een bezoek aan het modelappartement in dit project gelegen in het landelijke Nevele (in het centrum) maakt meteen duidelijk dat dit geen gewone appartementen zijn. De hoge plafonds, de mooie afwerking, de kwalitatieve materialen, de grote raampartijen, de moderne uitstraling, de perfecte indeling, de leuke tuinen op het gelijkvloers...  alles straalt hier elegantie en woonkwaliteit uit. Je merkt dit ook meteen als je dit gelijkvloers 3 slaapkamer appartement met tuin betreedt!

Hier werd ook aan de toekomst gedacht. De BEN appartementen zijn Bijna Energie Neutraal. Je vebruikt hier zo goed als geen energie. Je bespaart hierdoor voor de volgende jaren op je energiefactuur én gedurende 5 jaar betaal je voor deze appartementen geen onroerende voorheffing. Daarnaast biedt de bank je gunstigere rentevoeten, mocht je lenen voor de aankoop van je appartement.  

Dankzij de centrale ligging binnen een groene verkaveling op een boogscheut van de winkels, de markt met bovendien zeer goede verbindingen naar de omliggende steden en de autosnelweg geniet je hier van alle wooncomfort. 

In de prijzen van de appartementen zit standaard een kelderberging inbegrepen en voor sommige appartementen ook een buitenstaanplaats.
Bij het appartement dienen steeds 2 ondergrondse staanplaatsen aangekocht te worden.

Reeds meer dan 70% is verkocht! Er zijun nog enkele instapklare units (2 en 3 slaapkamers) beschikbaar. De andere units (2 en 3 slaapkamers) zijn voorzien voor oplevering voorjaar 2022! Contacteer ons gerust om te bekijken wel appartement het best aan uw eisen voldoet.
Boek nu al uw afspraak voor een bezoek aan het modelappartement.

Info 7/7 op 0476 37 42 67 of via email op sarah@stellarimmo.be  

Uw makelaar

SARAH DE WILDE

Sarah De Wilde

0476 37 42 67

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 390.000
Beschikbaarheid
Bij oplevering
Opbrengsteigendom
nee

Ligging

Omgeving school
1.000,00 m
Omgeving openbaar vervoer
300,00 m
Omgeving winkels
550,00 m
Omgeving sportcentrum
1.300,00 m

Comfort

Aansluiting gas
ja
Aansluiting water
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
133,01 m²
Staat
Nieuw
Verdieping(en)
2

Terrein

Tuin
153,81 m²

Energie

Type ramen
Aluminium
Dubbel glas
ja
Type verwarming
Individueel

Technieken

Elektriciteit
ja

Indeling

Keuken
ja
Terras
ja