• Deel met een vriend
  • Print

Marceau28

REF: 4369788

Paris

€ 4.000.000

  • 257 m²
  • 4
  • 3
for the english version : click here  (https://www.stellarimmo.be/paris-8th-exclusive-4-bedroom-apartment)
pour la version française : cliquez ici (https://www.stellarimmo.be/paris-8ieme-appartement-exclusif-4-chambres)

Dit exceptioneel 4 slaapkamer appartement ligt op de 4e verdieping van een standingvol en authentiek gebouwcomplex aan de Avenue Marceau. Om de hoek liggen de luxehotels George V (Four Seasons) en Prince de Galles, de luxeboetieks van high-end merken, kortom de quartier die in Parijs gekend staat als de "Triangle d'Or".

Het appartement met een oppervlakte van 257 m² ligt in een gebouw aan de achterzijde van het complex en paalt aan de binnenkoer en een privéweg. Hier bent u volledig afgesloten van ieder stadslawaai en vindt u rust, veel ruimte en veel licht via de grote vensters. Bovendien geniet u van open zichten zonder directe inkijk en is het appartement zonnegericht. 

Aan de gemeenschappelijke ingang vindt u de conciergerie van het gebouw. Via de binnenkoer betreedt u het achterliggende gebouw met authentieke traphall en lift. Als u op de vierde verdieping het appartement binnen treedt wordt u meteen overvallen door een majestueus gevoel van ruimte en luxe. Bij de inrichting werd er gedacht aan de kleinste details. Blinkende marmer, grote lusters, prachtige molures, authentieke schouwen, verfijnd parket met inlegwerk, gouden kranen, zijden behang,...  
Een leefruimte die baadt in het licht, een majestueuze hall, een gerieflijk moderne keuken met ruime eethoek en berging, 1 suite met dressing en badkamer, en 3 ruime slaapkamers met 2 badkamers.

Er is tevens mogelijkheid tot aankoop van een parkeerplaats en 2 bergingen onder het gebouw met private toegang.

Alle verkoopsdocumenten (anti-lood, asbest, anti-termieten, electrische keuring, EPC, risico rapport, huishoudelijk regelement en basisakte, afrekening gemeenschappelijke kosten en verslagen laatste AV van de mede-eigendom,...) beschikbaar op verzoek.

De prijs voor dit bijzonder appartement is 4.000.000 Euro, excl ereloon notaris, kosten en registratierechten. Tevens 2,42% (btw incl) commissie te dragen door de koper.
 
U kan alvast een virtueel bezoek brengen aan dit appartement hier.


Voor info contacteer Martine +(32)-495-292566 of mail martine@stellarimmo.be

Uw makelaar

MARTINE CALLEWAERT

Martine Callewaert

0495 29 25 66

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 4.000.000
Beschikbaarheid
In onderling overleg
Opbrengsteigendom
nee

Gebouw

Bewoonbare opp.
257,00 m²
Constructie
Gesloten
Staat
Uitstekend
Verdieping
4

Terrein

Tuin
nee

Energie

Indeling

Slaapkamers
4
Badkamers
3
Terras
nee