• Deel met een vriend
  • Print

CyrielBuysse1

REF: 5598542

Cyriel Buyssestraat 1, 9850 Nevele

€ 2.400 p/m

  • 469 m²
  • 6
  • 550 m²
  • 2
Deze betoverende woning, met geklasseerde gevel (neo-Vlaamserenaissance stijl dd. ca 1911), belichaamt de perfecte combinatie van historische elegantie en hedendaags comfort. Gelegen in het hart van Nevele, is dit een unieke kans om te wonen in een stukje geschiedenis met tal van bewaarde oude elementen, gecombineerd met moderne voorzieningen. 

Bij het betreden van deze woning word je verwelkomd door een majestueuze inkomhal met een prachtige mozaïekvloer, waardoor je direct de tijdloze charme van deze woning ervaart. Het salon, die ook kan dienst doen als bureau is uitnodigend en biedt een voorproefje van de grandeur die je in het hele huis zult vinden. 

De leefruimte opgedeeld dankzij een stijlvolle glazen wand, biedt een unieke combinatie van historische allure en modern comfort. De prachtige ingemaakte kastenwand met geïntegreerde gesloten houthaard, zorgt voor één en al gezelligheid. De ruime  keuken met aangrenzende eetruimte is voorzien van een gezellige inbouwhaard en biedt een prachtig uitzicht op het terras en de weelderige tuin, waardoor binnen- en buitenleven naadloos samenkomen. 

Op de eerste verdieping vind je vier ruime slaapkamers met prachtige kroonluchters en karakteristieke houten plankenvloeren. De badkamer is doordrenkt met authentieke elementen en ademt geschiedenis. Daarnaast beschikt deze verdieping over een praktische dressing en een afzonderlijk toilet

Het tweede verdiep biedt nog meer verrassingen met een slaapkamer voorzien van een mezzanine, waardoor deze ruimte veelzijdig is en aan jouw wensen kan worden aangepast. Hier bevindt zich tevens een indrukwekkende polyvalente ruimte met kachel en een tweede badkamer, wat een verscheidenheid aan mogelijkheden voor gebruik biedt.  Deze prachtige woning biedt niet alleen karakter en geschiedenis, maar ook tal van mogelijkheden om te kunnen voldoen aan jouw wensen. Achteraan de woning vind je in de remises van deze oude brouwerij een aparte garage toegankelijk via het hekken aan de straatkant. 

Mis deze unieke huurkans niet en neem vandaag nog contact met ons op om deze karaktervolle woning in het centrum van Nevele te bezichtigen. Dit is een zeldzame kans om centraal te wonen in een stukje geschiedenis met hedendaags comfort.


Bezoekaanvragen kunnen via onze website www.stellarimmo.be/te-huur. Ga naar het pand en klik op de Een bezoek aanvragen knop onder de foto van de makelaar. 

U kan ook steeds contact opnemen met Martine op 0495/2925.66 of via mail martine@stellarimmo.be.

Uw makelaar

MARTINE CALLEWAERT

Martine Callewaert

0495 29 25 66

Een bezoek aanvragen

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 2.400 per maand
Beschikbaarheid
Onmiddellijk

Ligging

Ligging
Centraal
Omgeving school
600,00 m
Omgeving openbaar vervoer
12,00 m
Omgeving winkels
190,00 m
Omgeving autosnelweg
3.400,00 m
Omgeving sportcentrum
450,00 m

Comfort

Aansluiting gas
ja
Aansluiting water
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
469,00 m²
Constructie
Halfopen
Staat
Goede staat

Terrein

Perceel opp.
550,00 m²
Tuin
272,00 m²

Energie

EPC
322 kWh/m²
EPC unieke code
20220709-0002638056-RES-1
EPC klasse
D

Technieken

Elektriciteit
ja

Garage

Garage
ja
Binnenparking
1
Buitenparking
1

Indeling

Keuken
ja
Terras
ja