Wij zijn Martine en Sarah, moeder en dochter met éénzelfde passie : passie voor je thuis.


Onze focus:

Succesvolle verkoop of verhuur van woningen, appartementen, opbrengsteigendommen, commerciële ruimtes en gronden.


Ons doel:

U als verkoper of eigenaar te ontzorgen bij de verkoop of de verhuur van uw woning en dankzij onze professionele aanpak een sneller en beter resultaat halen; of u als koper begeleiden bij deze toch wel heel belangrijke aankoop van een eigen woning of investeringsvastgoed.


Onze troeven:

Een gepassioneerd team, een gedreven sales en een verregaande marketing.


MARTINE CALLEWAERT

MARTINE CALLEWAERT

Co-owner - prospectie - inkoop

Na een internationale carrière belandde Martine bijna bij toeval in de vastgoedwereld. Als directie-attaché en projectontwikkelaar was ze een aantal jaren werkzaam bij vastgoedontwikkelaars. Zo leerde ze alle aspecten van het nieuwbouwvastgoed kennen. Een postgraduaat vastgoedkunde en een basis opleiding vastgoedmakelaardij brachten de extra kennis bij die ze als economiste nog ontbrak. Toen ook haar dochter in de vastgoedwereld startte als makelaar was de keuze snel gemaakt. Als dynamisch duo leiden ze samen Stellar Immo. Dynamisch, goedlachs, gedreven en altijd gaan voor de volle 100% zijn maar enkele eigenschappen die haar typeren.

BIV 513794 - België

SARAH DE WILDE

SARAH DE WILDE

Co-owner - verkoop - vastgoed advies

Als kind had Sarah al altijd iets met huizen. Huizen bouwen, huizen inrichten, huizen verkopen... daarin zou ze haar carrière maken. De studiekeuze was dan ook snel gemaakt. Ze studeerde vastgoedmakelaardij en raakte nog meer gepassioneerd door het beroep. Al snel bleek dat ze een geboren verkoper is. Met een voorliefde voor nieuwbouw vastgoed besloot ze finaal om samen met haar mama Martine Stellar Immo op te richten. Sarah is heel nauwkeurig, plichtsbewust, gedreven en straalt vertrouwen uit. Haar uitgebreide dossierkennis en de kennis van haar vak zorgen ervoor dat zowel de verkoper als de kandidaat-kopers zich meteen op hun gemak voelen.

BIV 511376 - België