Op zoek naar een gedreven duo voor de verkoop of verhuur van uw pand?

Moeder en dochter, Martine en Sarah, staan voor u klaar met hun gebundelde expertise en passie voor uw (t)huis.

Bij Stellar Immo streven we naar één doel: onze klanten de best mogelijke service te bieden. De naam Stellar is niet toevallig gekozen. Het Engelse woord "stellar" staat gelijk aan "with star performing qualities". En dat is precies waar we naar streven in onze dienstverlening: uitmuntendheid, glansprestaties en een onberispelijke reputatie.

Waarom kiezen voor Martine en Sarah?

  • Ervaring en gedrevenheid: Met jarenlange ervaring in de vastgoedsector weten we precies hoe we uw pand op de beste manier in de markt zetten en verkopen of verhuren. We gaan tot het uiterste om het beste resultaat voor u te behalen.
  • Persoonlijke aanpak: We nemen de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen, en we stemmen onze aanpak hier volledig op af. We geloven in een transparante en open communicatie, zodat u altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.
  • Ontzorging: Wij regelen alles voor u, van het maken van professionele foto's en plannen tot het organiseren van bezichtigingen en de onderhandelingen. U kunt dus volledig op ons rekenen en zich focussen op andere zaken.
  • No-nonsense mentaliteit: We houden van een duidelijke en efficiënte aanpak. U weet dus waar u aan toe bent en er komen geen onverwachte kosten achteraf.
  • Topprestaties: We streven ernaar om voor onze klanten het beste resultaat te behalen. We gaan tot het uiterste om uw pand tegen de beste prijs te verkopen of te verhuren.

Heeft u een pand in portefeuille in de Gentse regio of in en rond Nazareth? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

MARTINE CALLEWAERT

MARTINE CALLEWAERT

Co-owner - prospectie - inkoop

Na een internationale carrière belandde Martine bijna bij toeval in de vastgoedwereld. Als directie-attaché en projectontwikkelaar was ze een aantal jaren werkzaam bij vastgoedontwikkelaars. Zo leerde ze alle aspecten van het nieuwbouwvastgoed kennen. Een postgraduaat vastgoedkunde en een basis opleiding vastgoedmakelaardij brachten de extra kennis bij die ze als economiste nog ontbrak. Toen ook haar dochter in de vastgoedwereld startte als makelaar was de keuze snel gemaakt. Als dynamisch duo leiden ze samen Stellar Immo. Dynamisch, goedlachs, gedreven en altijd gaan voor de volle 100% zijn maar enkele eigenschappen die haar typeren.

BIV 513794 - België

SARAH DE WILDE

SARAH DE WILDE

Co-owner - verkoop - vastgoed advies

Als kind had Sarah al altijd iets met huizen. Huizen bouwen, huizen inrichten, huizen verkopen... daarin zou ze haar carrière maken. De studiekeuze was dan ook snel gemaakt. Ze studeerde vastgoedmakelaardij en raakte nog meer gepassioneerd door het beroep. Al snel bleek dat ze een geboren verkoper is. Met een voorliefde voor nieuwbouw vastgoed besloot ze finaal om samen met haar mama Martine Stellar Immo op te richten. Sarah is heel nauwkeurig, plichtsbewust, gedreven en straalt vertrouwen uit. Haar uitgebreide dossierkennis en de kennis van haar vak zorgen ervoor dat zowel de verkoper als de kandidaat-kopers zich meteen op hun gemak voelen.

BIV 511376 - België