Wij zijn Martine en Sarah, moeder en dochter met éénzelfde passie : passie voor je (t)huis. 

Wij zijn vastgoedmakelaars die met veel goesting de succesvolle verkoop en verhuur van woningen, appartementen, opbrengsteigendommen, vastgoedproject, commerciële ruimtes en gronden verzorgen.

Hetgeen we doen willen we echt goed doen. We willen 'star performers' (toppresteerders) zijn voor onze klanten. Daarom kozen we de naam 'Stellar' Immo. Stellar betekent in het engels "with star performing qualities". We willen een immokantoor zijn met ster kwaliteit. 

Als u met ons werkt, kan u rekenen op minstens de volle 100% van onze inzet. Dankzij een professionele aanpak willen wij u als verkoper of eigenaar volledig ontzorgen. Door én onze persoonlijke aanpak én onze professionele ervaring én ons gepassioneerd maar klein team én onze doorgedreven verkoopsgerichte marketing weten wij sneller en beter resultaat te halen.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek ! 

MARTINE CALLEWAERT

MARTINE CALLEWAERT

Co-owner - prospectie - inkoop

Na een internationale carrière belandde Martine bijna bij toeval in de vastgoedwereld. Als directie-attaché en projectontwikkelaar was ze een aantal jaren werkzaam bij vastgoedontwikkelaars. Zo leerde ze alle aspecten van het nieuwbouwvastgoed kennen. Een postgraduaat vastgoedkunde en een basis opleiding vastgoedmakelaardij brachten de extra kennis bij die ze als economiste nog ontbrak. Toen ook haar dochter in de vastgoedwereld startte als makelaar was de keuze snel gemaakt. Als dynamisch duo leiden ze samen Stellar Immo. Dynamisch, goedlachs, gedreven en altijd gaan voor de volle 100% zijn maar enkele eigenschappen die haar typeren.

BIV 513794 - België

SARAH DE WILDE

SARAH DE WILDE

Co-owner - verkoop - vastgoed advies

Als kind had Sarah al altijd iets met huizen. Huizen bouwen, huizen inrichten, huizen verkopen... daarin zou ze haar carrière maken. De studiekeuze was dan ook snel gemaakt. Ze studeerde vastgoedmakelaardij en raakte nog meer gepassioneerd door het beroep. Al snel bleek dat ze een geboren verkoper is. Met een voorliefde voor nieuwbouw vastgoed besloot ze finaal om samen met haar mama Martine Stellar Immo op te richten. Sarah is heel nauwkeurig, plichtsbewust, gedreven en straalt vertrouwen uit. Haar uitgebreide dossierkennis en de kennis van haar vak zorgen ervoor dat zowel de verkoper als de kandidaat-kopers zich meteen op hun gemak voelen.

BIV 511376 - België