Uw huis verkopen?

U denkt eraan om uw woning te verkopen. Maar hoe begint u hieraan? Wij garanderen u dat wij dankzij de juiste prijszetting, de juiste marketing, een professionele aanpak en een persoonlijke begeleiding uw woning niet alleen sneller maar ook aan een betere prijs verkopen.

Dus waarom niet kiezen voor Stellar Immo om dit voor u te verzorgen? We geven u even in een notedop mee wat een samenwerking met ons allemaal precies inhoudt.


De juiste prijszetting!

Iedereen weet dat als u de prijs van uw woning verkeerd inschat, dit verregaande gevolgen kan hebben qua resultaat. Te dure prijzen vertragen de verkoop, te goedkope prijzen zorgen ervoor dat u winst laat liggen. 

Het is uiterst belangrijk om altijd eerst te starten met de vraag : Wat is uw woning werkelijk waard?

Wij bepalen met veel plezier (en gratis) de correcte waarde van uw eigendom. We brengen een bezoek aan het pand, en geven u nadien een verslag met de verkoopwaarde van uw pand. Op basis van de karakteristieken van het pand, de afwerking, de ligging, de historiek van de verkopen in de buurt, de aantrekkingskracht van de buurt, de bereikbaarheid, de doelgroep, ... bepalen wij de correcte waarde van uw eigendom. Onze waardebepaling is niet alleen gebaseerd op onze regionale ervaring maar onderbouwd met kennis van zaken.

Deze schatting, ook wel taxatie of expertise genaamd, is volledig vrijblijvend en gratis.


We zetten in op een verregaande marketing.

Het hoeft geen betoog dat hoe mooier uw pand in beeld gebracht wordt hoe meer kans u maakt op een snelle verkoop. Bovendien heeft u er ook alle belang bij om zeer veel gezien te worden. Onze marketing aanpak zorgt ervoor dat uw pand extra in de kijker gezet wordt!
Uw pand wordt dankzij een professionele vastgoedfotograaf als een kroonjuweel in beeld gebracht. Voorafgaand aan de fotografie wordt indien nodig wat home-staging gedaan. Zo zorgen we ervoor dat uw pand aantrekkelijk wordt voor een zo groot mogelijk publiek. Indien nodig wordt er zelfs met een drone gewerkt.
We plaatsen uw pand meteen als pand in de kijker op de HOME pagina van onze website waar we heel wat bezoekers op hebben. Uw pand krijgt ook een plaatsje in de etalage van ons kantoor in Nazareth en wordt uitvergroot op een verlicht paneel. Door zijn ligging (aan de schoolpoort, naast de groentenwinkel, rechtover de bakker en nabij de slager) kunnen we daar rekenen op veel zichtbaarheid. De etalage blijft ook ’s avonds verlicht. Iedere passant kan rustig uw pand bekijken.
Aan uw pand zelf hangen we voldoende grote verkoopspanelen met onze contactgegevens om aan te geven dat het pand te koop is. Een discrete verkoop zonder affichage kan natuurlijk ook.
Van uw pand wordt een professionele, aantrekkelijke en uitnodigende infobrochure gemaakt, met foto’s en detailinfo.
Uw pand verschijnt op alle gekende immoportalen (immoweb, immovlan, zimmo, logic-immo, realo,…).
We starten eveneens online promotie campagnes op op facebook en instagram en in sommige gevallen via Youtube!

We verzorgen meteen ook een gerichte mailing naar onze database van mensen die ons een zoekopdracht doorgaven en die dus interesse hebben in dit type pand.


Stellar immo wordt uw professionele partner!

Wij werken onder het principe : no cure, no pay. Wij ontvangen enkel bij succes een fee. Dat wil zeggen dat we partners zijn van u. We gaan voor hetzelfde doel. Uw woning snel en aan een zo hoog mogelijke prijs verkopen.
We maken bovendien een schriftelijke overeenkomst voor de bemiddeling waarbij u duidelijk zwart op wit meekrijgt wat onze plichten zijn en waartoe wij ons engageren. Bovendien weet u ook exact op voorhand wat het u zal kosten op het einde van de rit.

Wij zijn erkende vastgoedmakelaars met een BIV nummer en zijn lid van het CIB, de overkoepelende organisatie van Immobiliën Beroepen. We blijven ons ook verder bijscholen om steeds op de hoogte te blijven van de laatste juridische ontwikkelingen in het vastgoed. Wij zijn verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid. De kopers genieten bovendien van de overlijdensdekking die wij gratis aanbieden. U blijft als verkoper verzekerd in geval uw koper sterft tussen het ondertekenen van de compromis en het verlijden van de akte.


Wij gaan voor een persoonlijke aanpak.

Dat wij een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel dragen is, kan u wel zien op onze website. Wij treden met ons gezicht naar buiten. Je kan wel een aantal zaken automatiseren (en dat doen wij ook) maar sommige dingen kan je niet automatiseren en dat is persoonlijke begeleiding, de bezoeken aan het pand, en de verkoopsgesprekken.
Wij geloven nog steeds in die persoonlijke aanpak. Wij wijzen dan ook 1 persoon toe aan je pand. Die kent het pand, doet alle bezoeken, en is ook terug te vinden met gsm nummer op het verkoopspaneel!

We blijven bovendien 24/7 beschikbaar voor kandidaat-kopers of voor de eigenaars die met vragen zitten. En we houden er ook aan om ook met u als eigenaar korte communicatielijnen aan te houden. U wordt meteen op de hoogte gehouden van bezoeken en het resultaat ervan en we bezorgen u ook het overzicht van de leads die we op het pand ontvingen en de ontwikkelingen die de verkoop kent.


Kortom, u kan rekenen op een totale ontzorging door een professionele partner die met passie en gedrevenheid de zaken aanpakt. En alles start met een gratis advies. Dit al even uittesten kan hier.

Uw nieuwbouwproject verkopen?

Nieuwbouw verkopen is niet aan iedereen gegeven en vraagt toch een specifieke aanpak. Bij de verkoop op plan moet je de kandidaat-kopers begeleiden doorheen de plannen en het lastenboek. Op die manier krijgt de woning of het appartement dat nu nog alleen maar op papier bestaat, vorm in de gedachten van de koper. 

Via onze verregaande marketing zetten we in op alle mogelijke kanalen om leads te genereren. Wij zetten uw project in de kijker. Zo slagen we erin om zo veel mogelijk kandidaat-kopers naar het project te loodsen en hen te converteren naar kopers

Dankzij onze ervaring in de verkoop van nieuwbouw, onze uitgebreide marktkennis, kunnen we al heel vroeg in het proces ingeschakeld worden. Het begint al bij een marktstudie en de juiste prijszetting. Daarin kunnen wij helpen. 

En nog een belangrijk detail : we zijn bereid mee te gaan tot de allerlaatste unit verkocht is.

Raadpleeg ons alvast voor een vrijblijvend gesprek!

Voorstudie van uw vastgoedontwikkeling

Als ontwikkelaar is het altijd goed om op voorhand alle mogelijkheden af te tasten. Wij kunnen u daarbij helpen. 

Dankzij onze ervaring in de projectontwikkeling kunnen wij u advies verstrekken in uw ontwikkelingsprojecten. Haalbaarheidsstudies, het aftoetsen van de stedebouwkundige mogelijkheden, het bekijken van de plannen van de appartementen vanuit een commercieel oogpunt,  het inschatten van verkoopprijzen... hiervoor kan u beroep doen op onze diensten.

 Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden!