Totale ontzorging bij de verkoop of verhuur van uw pand

Verkoop of verhuur uw pand snel en aan de beste prijs met Stellar Immo!

Martine en Sarah, moeder en dochter staan voor u klaar om uw pand succesvol te verkopen of te verhuren. U kan bij ons terecht voor de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

Waarom kiezen voor ons?

  • Gratis waardebepaling: Dankzij onze expertise en ervaring kunnen wij u een correct beeld geven van de waarde van uw pand. Vraag hier de gratis schatting van uw pand door onze ervaren makelaars.
  • Verregaande marketing: Professionele foto's, dronebeelden, visibiliteit online en on site, zichtbaarheid op alle immoportalen, campagnes op social media, gerichte mailings... wij sparen kosten noch moeite om uw pand in de kijker te zetten.
  • Groot netwerk: We beschikken over een uitgebreid netwerk van potentiële kopers en huurders.
  • Uw professionele partner: Wij bieden een uitgebreid pakket diensten aan, schriftelijke overeenkomst, erkende makelaars (lid van BIV en CIB), gratis verzekering overlijdensdekking
  • No cure no pay: U betaalt pas bij succes
  • Persoonlijke aanpak: Eén vast contactpersoon, 24/7 bereikbaar, korte communicatielijnen

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Uw partner voor een totaaloplossing in vastgoed

U kan naast verhuur en verkoop ook voor gespecialiseerde vastgoeddiensten bij ons terecht. 

Rentmeesterschap: Wij beheren uw verhuurde panden op professionele wijze, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het innen van de huurpenningen, het onderhoud van het pand en de communicatie met de huurders.
Plaatsbeschrijvingen: Wij maken objectieve en nauwkeurige plaatsbeschrijvingen op bij de start en het einde van de huurperiode, om discussies te vermijden.
Opmaak EPC: Wij zorgen voor de opmaak van een Energie Prestatie Certificaat (EPC) voor uw woning, zodat u voldoet aan de wettelijke verplichtingen.
Elektrische keuring: Wij laten uw elektrische installatie keuren door een erkend keuringsorganisme, voor uw veiligheid en gemoedsrust.
Asbestattesten: Wij laten uw pand controleren op de aanwezigheid van asbest en stellen een asbestattest op indien nodig.
Stookolietanks: Wij controleren uw stookolietank op lekkage en keuren deze indien nodig.
Waardebepalingen: Wij bepalen de correcte waarde van uw woning, zodat u een realistische verkoopprijs kunt hanteren.


Waarom kiezen voor Stellar Immo?

  • Eén aanspreekpunt: U heeft één vast contactpunt voor al uw vastgoedbehoeften.
  • Ervaren team: Ons team van gespecialiseerde medewerkers staat voor u klaar met raad en daad.
  • Kwaliteitsvolle dienstverlening: Wij streven naar een optimale tevredenheid van onze klanten.
  • Flexibel: We passen onze diensten graag aan uw specifieke behoeften aan.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte! 

Uw nieuwbouwproject verkopen?

Nieuwbouw verkopen is niet aan iedereen gegeven en vraagt toch een specifieke aanpak. Bij de verkoop op plan moet je de kandidaat-kopers begeleiden doorheen de plannen en het lastenboek. Op die manier krijgt de woning of het appartement dat nu nog alleen maar op papier bestaat, vorm in de gedachten van de koper. 

Via onze verregaande marketing zetten we in op alle mogelijke kanalen om leads te genereren. Wij zetten uw project in de kijker. Zo slagen we erin om zo veel mogelijk kandidaat-kopers naar het project te loodsen en hen te converteren naar kopers

Dankzij onze ervaring in de verkoop van nieuwbouw, onze uitgebreide marktkennis, kunnen we al heel vroeg in het proces ingeschakeld worden. Het begint al bij een marktstudie en de juiste prijszetting. Daarin kunnen wij helpen. 

En nog een belangrijk detail : we zijn bereid mee te gaan tot de allerlaatste unit verkocht is.

Raadpleeg ons alvast voor een vrijblijvend gesprek!

Voorstudie van uw vastgoedontwikkeling

Als ontwikkelaar is het altijd goed om op voorhand alle mogelijkheden af te tasten. Wij kunnen u daarbij helpen. 

Dankzij onze ervaring in de projectontwikkeling kunnen wij u advies verstrekken in uw ontwikkelingsprojecten. Haalbaarheidsstudies, het aftoetsen van de stedebouwkundige mogelijkheden, het bekijken van de plannen van de appartementen vanuit een commercieel oogpunt,  het inschatten van verkoopprijzen... hiervoor kan u beroep doen op onze diensten.

 Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden!