U denkt eraan om uw huis of appartement te verkopen. Een verkeerde prijs voor uw pand kan echter verregaande gevolgen hebben op het resultaat van uw verkoop. Te dure prijzen vertragen de verkoop, te goedkope prijzen zorgen ervoor dat u winst laat liggen.  Zelf een inschatting maken is niet zo evident. U bent als eigenaar dikwijls emotioneel verbonden met het pand. Dat kan ervoor zorgen dat u de woning verkeerd naar waarde inschat... Maar geen nood!

Wij bepalen voor u gratis wat uw eigendom waard is.

Contacteer ons voor een vrijblijvende schatting van uw pand of eigendom. We doen dit aan de hand van een bezoek ter plaatse.  Op basis van de karakteristieken van de woning of het appartement, de afwerking, de ligging, de historiek van de verkopen in de buurt, de aantrekkingskracht van de buurt, de bereikbaarheid, de doelgroep,... bepalen wij de correcte waarde van uw eigendom. Onze waardebepaling is niet alleen gebaseerd op onze regionale ervaring maar onderbouwd met kennis van zaken. Deze schatting, ook wel taxatie of expertise genaamd, is volledig vrijblijvend en gratis.

Wilt u weten hoe we de verkoop van uw woning aanpakken, klik dan hier!

Wilt u gebruik maken van de gratis schatting, vul dan onderstaande gegevens in en stuur ze ons door. We contacteren u dan meteen!

Pandgegevens
Gelieve uw straat in te vullen
Gelieve uw nummer in te vullen
Gelieve uw bus in te vullen
Gelieve uw postcode in te vullen
Gelieve uw gemeente in te vullen
Contactgegevens
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met ons privacybeleid