WANDELWEG in Deerlijk WANDELWEG in Deerlijk

WANDELWEG

Deerlijk

vanaf € 301.308

  • 146 - 174 m²
  • 3 - 4

Het Project Wandelweg te Deerlijk omvat 5 nieuwbouw woningen op een privaat woonerf gelegen in een rustige groene omgeving, op wandelafstand van de dorpskern. Dankzij de vlotte aansluiting naar de belangrijkste verbindingswegen ben je snel in de commerciële centra of bedrijfsparken of de E17.

Iedere woning is bovendien voorzien van een dubbele carport en een fietsenberging. Naast het feit dat de Wandelweg een autoluwe straat is met een pleintje dat ingericht wordt als speelomgeving, beschikt iedere woning over een ruime omheinde tuin. 

De 5 geschakelde woningen liggen op een privé domein. Hier geniet je van de nodige rust, privacy & een veilig gevoel. Met een E-peil van minder dan 20 zit je hier in een bijna energie neutrale woning. Dat levert je niet alleen voordeel uit naar energiebesparing, je betaalt ook 5 jaar geen onroerende voorheffing en je kan goedkoper lenen… De woningen zijn gerieflijk ingericht, hebben 3 slaapkamers, ruime bergingen, en zijn zeer functioneel ingericht. Een oprit in waterdoorlatende grasbetontegels, reeds geplante bomen, leuke hagen en een aangelegde inrit zorgen voor een immer groene en onderhoudsvriendelijke toets. 

Bovendien heeft u bij 4 van de 5 woningen nog de keuze om al dan niet zelf de woning verder af te werken (keukens, sanitair, vloeren, binnendeuren, de trapafwerking).

We geven nog even de troeven mee van dit project
- architecturale woningen op privédomein
- super energiezuinige woningen (E-peil <20)
- standaard reeds heel wat voorzien (warmtepomp, domotica, vloerverwarming,...)
- afwerkingskeuzes voor vloeren, keukens, sanitair en badkamer, binnendeuren en trap
      * standaard afwerking (plus ca. 45.000 euro excl BTW)
      * luxe afwerking (plus ca. 60.000 euro excl BTW)
      * zelf afwerken (geen meerkost, u koopt de woning in huidige staat en werkt ze zelf verder af)


Een bezoek plannen aan de modelwoning of info via Sarah 7/7 op 0476 37 42 67 of via email sarah@stellarimmo.be 

QUINTUS in Gent QUINTUS in Gent

QUINTUS

Gent

vanaf € 295.000

  • 61 - 130 m²
  • 1 - 3

Bent u in Gent Centrum nog op zoek naar een nieuwbouw appartement in een kleinschalige residentie, dan zijn de appartementen in Residentie Quintus de perfecte woonplaats voor u! 
Gelegen in een rustige straat, op wandelafstand van het historische centrum van Gent en van het Dampoort station en nabij Portus Ganda, bieden deze appartementen alles wat je wilt van een stadswoning. De Zuidgerichte terrassen zorgen ervoor dat u evengoed buiten kan genieten van een leuke zomerdag!
De 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen genieten van de toekomstige normen qua duurzaamheid. U mag zich verwachten aan Bijna Energie Neutrale appartementen! De grote raampartijen laten veel licht binnen in de gezellige praktisch ingerichte appartementen. De units zullen klaar zijn in de zomer van 2021.
De scandinavische look & feel gaan hand in hand met de Belgische kwalitatieve afwerking. Vloerverwarming gevoed door een warmtepomp en zonnepanelen zorgen ervoor dat comfort en duurzaamheid hand in hand gaan. 
En qua mobiliteit bent u hier zeker goed gediend : op 5 minuten wandelen van het Dampoort station, 30 seconden rijden van de ring en 5 minuten rijden naar de oprit van E17 en E40. Perfect toch?
En alles is aanwezig om gezond en gelukkig te leven : biowinkelen om de hoek in de Lousbergmarkt, vers vlees in de Polderbeef in de straat, zwemmen in het Van Eyck ewembad, en tafelen kan bij de buren....

Ieder appartement heeft zijn eigen ondergrondse berging. Achteraan het gebouw zijn een 5-tal parkeerplaatsen voorzien (prijs 25.000 euro (excl registratie en BTW). 

Info 24/7 beschikbaar via Sarah op 0476/37.42.67 of per mail naar sarah@stellarimmo.be

Belvedère in Lokeren Belvedère in Lokeren

Belvedère

Lokeren

vanaf € 167.000

  • 60 - 108 m²
  • 1 - 2

Belvedère is de blikvanger van een schitterend landschapspark. Dankzij de ondergrondse parkeerplaatsen blijft dit een autoluwe omgeving. Ook al woon je midden in de rust van de natuur, in de buurt is er wel altijd iets te beleven. Bovendien ben je op een boogscheut van alle winkels, restaurants, scholen, sportcentra,...

De 78 appartementen met een oppervlakte van 60 tot 107 m² hebben allemaal een doordachte indeling, een ruim terras en een goede oriëntatie. Zo beleef je in ieder appartement een gevoel van licht, lucht en ruimte. De weidse zichten vanuit de appartementen verhogen nog dat gevoel. Er is een ruime keuze uit verschillende afwerkingen zodat je het appartement kan creëren dat het best bij jouw stijl past.

Belvedère is overal dichtbij. Alle winkels en voorzieningen liggen op wandelafstand, het centrum van de stad ligt op een boogscheut. Dankzij de uitstekende verbindingen naar de belangrijke uitvalswegen, de nabijheid van het centrum en de aanwezigheid van openbaar vervoer in de buurt, is Belvedère de ideale locatie voor de hedendaagse stadsbewoner. Grootsteden als Gent en Antwerpen liggen bovendien op een half uurtje rijden.

Duurzaamheid is een visie en een levensstijl. Het nieuwbouwproject Belvedère wordt opgetrokken met de meest moderne en hoogwaardige materialen met als doel een duurzame woonbeleving te garanderen. De appartementen zijn thermisch en akoestisch geïsoleerd, en hebben dubbele beglazing.

De hedendaagse architectuur met strakke lijnen wordt verzacht door de natuurlijke schakeringen van lichtgrijze baksteen en houtkleurige aluminium raamkozijnen. Het gebouw gaat zo naadloos over in de groene omgeving van het stadspark, het essenbos en de beekvallei. Ieder appartement is bovendien voorzien van een terras waardoor het binnen-buiten gevoel nog naar een hoger niveau getilt wordt.

Bent u op zoek naar een knus appartement in een gebouw met een hedendaagse architectuur, met liefst wat zicht op groen en een gevoel van openheid, en dat allemaal in de nabijheid van het centrum! Dan zijn de appartementen in Residentie Belvedère de ideale locatie voor u. Vooreerst ligt het gebouw met moderne architectuur temidden van het nieuw aangelegde "Hoedhaar park". Voor het gebouw komt een klein wilgen en essen bosje en de auto's die verdwijnen meteen onder het gebouw... zo blijft de omgeving autovrij. En het centrum van Lokeren? Dat ligt op wandelafstand! Bovendien is het openbaar vervoer nabij en heb je uitstekende verbindingen naar de steden als Gent en Antwerpen...
De indeling van de appartementen zijn optimaal zodat je optimaal kan genieten van je leefruimte met open ingerichte keuken en ieder appartement ook voorzien is van een leuk terras. Dat zorgt voor licht, lucht en een gevoel van ruimte!
 
Plan gerust een bezoek aan het ingerichte modelappartement. Zo ziet u meteen hoe de afwerking zal zijn. Ondertussen is reeds 50% verkocht !

Info 7/7 op 0476 37 42 67 of via email op sarah@stellarimmo.be