Belvedère in Lokeren Belvedère in Lokeren

Belvedère

Lokeren

vanaf € 159.000

  • 60 - 108 m²
  • 1 - 2

Belvedère is de blikvanger van een schitterend landschapspark. Dankzij de ondergrondse parkeerplaatsen blijft dit een autoluwe omgeving. Ook al woon je midden in de rust van de natuur, in de buurt is er wel altijd iets te beleven. Bovendien ben je op een boogscheut van alle winkels, restaurants, scholen, sportcentra,...

De 78 appartementen met een oppervlakte van 60 tot 107 m² hebben allemaal een doordachte indeling, een ruim terras en een goede oriëntatie. Zo beleef je in ieder appartement een gevoel van licht, lucht en ruimte. De weidse zichten vanuit de appartementen verhogen nog dat gevoel. Er is een ruime keuze uit verschillende afwerkingen zodat je het appartement kan creëren dat het best bij jouw stijl past.

Belvedère is overal dichtbij. Alle winkels en voorzieningen liggen op wandelafstand, het centrum van de stad ligt op een boogscheut. Dankzij de uitstekende verbindingen naar de belangrijke uitvalswegen, de nabijheid van het centrum en de aanwezigheid van openbaar vervoer in de buurt, is Belvedère de ideale locatie voor de hedendaagse stadsbewoner. Grootsteden als Gent en Antwerpen liggen bovendien op een half uurtje rijden.

Duurzaamheid is een visie en een levensstijl. Het nieuwbouwproject Belvedère wordt opgetrokken met de meest moderne en hoogwaardige materialen met als doel een duurzame woonbeleving te garanderen. De appartementen zijn thermisch en akoestisch geïsoleerd, en hebben dubbele beglazing.

De hedendaagse architectuur met strakke lijnen wordt verzacht door de natuurlijke schakeringen van lichtgrijze baksteen en houtkleurige aluminium raamkozijnen. Het gebouw gaat zo naadloos over in de groene omgeving van het stadspark, het essenbos en de beekvallei. Ieder appartement is bovendien voorzien van een terras waardoor het binnen-buiten gevoel nog naar een hoger niveau getilt wordt.

Bent u op zoek naar een knus appartement in een gebouw met een hedendaagse architectuur, met liefst wat zicht op groen en een gevoel van openheid, en dat allemaal in de nabijheid van het centrum! Dan zijn de appartementen in Residentie Belvedère de ideale locatie voor u. Vooreerst ligt het gebouw met moderne architectuur temidden van het nieuw aangelegde "Hoedhaar park". Voor het gebouw komt een klein wilgen en essen bosje en de auto's die verdwijnen meteen onder het gebouw... zo blijft de omgeving autovrij. En het centrum van Lokeren? Dat ligt op wandelafstand! Bovendien is het openbaar vervoer nabij en heb je uitstekende verbindingen naar de steden als Gent en Antwerpen...
De indeling van de appartementen zijn optimaal zodat je optimaal kan genieten van je leefruimte met open ingerichte keuken en ieder appartement ook voorzien is van een leuk terras. Dat zorgt voor licht, lucht en een gevoel van ruimte!
 
Plan gerust een bezoek aan het ingerichte modelappartement. Zo ziet u meteen hoe de afwerking zal zijn. Ondertussen is reeds 50% verkocht !

Info 7/7 op 0476 37 42 67 of via email op sarah@stellarimmo.be