Project Stephanie in Oudenaarde Ename Project Stephanie in Oudenaarde Ename

Project Stephanie

Oudenaarde

vanaf € 450.000

  • 181 - 188 m²
  • 3 - 5

Dit kleinschalige project in Ename bestaat uit 3 energiezuinige woningen met heel veel ruimte. De speelse opstelling van de rijwoningen, het spel tussen de lichtbeige baksteen en de strakke gevelleien, de verdiepingshoge ramen zorgen voor een hedendaagse architecturale uitstraling. Deze woningen zijn gelegen in het centrum van Ename (op een boogscheut van Oudenaarde).

Iedere woning is voorzien van een ruim terras en een leuke Zuid-Oost gerichte tuin. De grote ramen zorgen voor maximaal daglicht en de afwerking is afgestemd op een optimaal wooncomfort. De standaard vloerafwerking bestaat uit parket in de leefruimte, laminaat in de slaapkamers en keramische vloeren in het toilet, de badkamer, berging en garage. De keuken is volledig geïnstalleerd en is standaard voorzien van een spoelbak met mengkraan, een keramische kookplaat, een dampkap, combi-oven, koelkast met vriesvak en een inbouw vaatwasser. U heeft natuurlijk wat betreft de afwerking nog de vrije keuze om hiervan af te wijken en uw eigen keuzes te bepalen. De afwerking van de zolderverdieping kan u nog zelf beslissen. Worden dit 2 extra slaapkamers met douchekamer, of verkiest u 2 bureau ruimtes of liever een hobbyruimte... Elke woning is voorzien van een inpandige garage met voldoende ruimte voor een auto en wat fietsen en heeft op het gelijkvloers tevens een ruime berging. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om extra kamers te voorzien op de zolderverdieping.

Dankzij de zonnepanelen geïnstalleerd op het zadeldak, in combinatie met een warmtepomp (vloerverwarming) halen deze woningen een E-peil dat maximaal E30 zal zijn. Energiezuinig, duurzaam en meteen ook toekomstgericht!

In de tuin is er mogelijkheid om nog een buitenberging te plaatsen.

En dan nog een niet onbelangrijk gegeven voor wie aankoopt voor eigen bewoning: het project komt in aanmerking voor aankoop aan een verlaagd BTW percentage, nl. 6% in plaats van 21%. Dit kan echter slechts als de aankoop aan specifieke voorwaarden voldoet. Contacteer ons gerust voor de details hiervan.

Afbraakwerken zijn gestart!

Vrijblijvende info 7/7 via Sarah : 0476/37.42.67 of sarah@stellarimmo.be

Mirage in Gent Sint-Denijs-Westrem Mirage in Gent Sint-Denijs-Westrem Komt in aanmerking voor 6% BTW

Mirage

Sint-Denijs-Westrem

vanaf € 369.000

  • 85 - 137 m²
  • 2

Een kleine residentie met mooie appartementen gelegen in het hartje van Sint-Denijs-Westrem, dat is Residentie Mirage. Het volledige project bestaat uit slechts 9 appartementen (2 slaapkamers), een commercieel gelijkvloers gelegen in de Sint-Dionysiusstraat en een nieuwbouw woning (3 slaapkamers) gelegen in de de achterliggende straat Krijzeltand. Ondergronds zijn er staanplaatsen en bergingen voorzien. Het geheel zit natuurlijk mooi vervat in een moderne architectuur.
Met alle mogelijke winkels in de buurt, een school om de hoek, het pittoreske gemeenteplein op loopafstand, het Parkbos op een boogscheut, en goede verbindingen naar zowel Gent als de autosnelweg, is dit de perfecte locatie om te wonen.

DE APPARTEMENTEN :
De appartementen met 2 slaapkamers zijn zeer ruim. In ieder appartementen is er voor de allerhoogste vorm van comfort gekozen: standaard een hoogwaardige afwerking (Siemens toestellen, inductie kookplaat, Paffoni kranen, B-Ticino schakelaars, zonnepanelen, vloerverwarming...) of je kan kiezen voor een afwerking op maat. De appartementen zijn zeer ruim en lichtrijk, de indeling is zeer functioneel. De slaapkamers bieden voldoende ruimte voor zowel een groot bed als voldoende kastruimte. Met een E-peil lager dan E30 geniet je hier bovendien nog eens van korting op je energiefactuur én op je onroerende voorheffing!
Bij ieder appartement hoort een ondergrondse berging en staanplaats aangekocht te worden.

Dit project komt in aanmerking voor de aankoop aan een verlaagd BTW percentage, nl. 6% BTW in plaats van 21%. Dit kan echter slechts als de aankoop aan specifieke voorwaarden voldoet. Contacteer ons gerust voor de details hiervan.

DE COMMERCIËLE RUIMTE:
Gelegen in het centrum van Sint-Denijs-Westrem, is dit de ideale plaats voor uw kantoor of winkel. De ruimte die 118,56 m² groot is, is tevens voorzien van een kitchenette, een aparte berging en 2 toiletten. Er is mogelijkheid om een ondergrondse staanplaats in het project aan te kopen.

DE WONING :
Deze gezellige nieuwbouw woning paalt achteraan aan het nieuwbouw project. De moderne woning met 2 slaapkamers en een extra bureel/leef- of slaapruimte biedt natuurlijk alle comfort. Beneden is er een ruime fietsenberging, een aparte douche en toilet voorzien en een kantoor, leef- of slaapruimte die paalt aan de tuin met terras. Op de verdieping bevindt zicht de leefruimte met open keuken, aparte berging en toilet. Op de daarboven liggende verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer. De zolderruimte biedt nog wat extra stockage ruimte.
En ook in de afwerking is er voor de allerhoogste vorm van comfort gekozen. De moderne architectuur, de hoogwaardige afwerking, of je kan zelf kiezen voor een afwerking op maat. Met een E-peil lager dan E30 geniet je hier bovendien nog eens van korting op je energiefactuur en op je onroerende voorheffing!
De kostprijs van de woning is 555.000 Euro excl registratie en btw.
Parking en berging kunnen aangekocht worden in de gemeenschappelijke ondergrondse verdieping van dit project.

De woning komt bovendien in aanmerking voor de aankoop aan een verlaagd BTW percentage, nl. 6% BTW in plaats van 21%. Dit kan echter slechts als de aankoop aan specifieke voorwaarden voldoet. Contacteer ons gerust voor de details hiervan.


Dus bent u op zoek naar een gezellig 2 slaapkamer appartement, een handelsruimte of een gezellige nieuwbouw centrumwoning, aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog voor vrijblijvende info. Dit kan 7/7 via sarah@stellarimmo.be of bel Sarah op 0476/37.42.67

VICTORIA in Nazareth VICTORIA in Nazareth

VICTORIA

Nazareth

UITVERKOCHT ------ Dit leuke project pal in het centrum van Nazareth is in volle afwerking! De appartementen zullen volledig afgewerkt en instapklaar (geschilderd en verlichting geïnstalleerd) zijn vanaf de zomer van 2022.

Het kleinschalige nieuwbouw project ligt in het centrum van Nazareth, met scholen, winkels, sporthal, restaurants en groen in de onmiddellijke omgeving. Met de goede verbindingen naar de autosnelweg (E17) of de Gewestweg N60 (Oudenaarde) of N35 (Deinze) ben je in een mum van tijd in Gent, Oudenaarde, Deinze of Waregem.

De hedendaagse architectuur staat in voor een tijdloze look. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxueus gevoel in de appartementen. Dat vertaalt zich in het parket in de leefruimte en slaapkamers, de kamerhoge deuren, de Siemens toestellen met inductie kookplaat in de keuken, Paffoni kranen, de domotica,.. Verder is aan alle comfort-eisen voldaan qua akoestiek en qua isolatie. Met een E-peil van max. 30 garandeert de bouwheer alvast een lage energiefactuur en verkrijg je nog een tegemoetkoming van de overheid via de korting op je onroerende voorheffing voor de volgende 5 jaar.

De 9 appartementen met 1 of 2 slaapkamers zijn verdeeld over 3 verdiepingen. Ieder appartement heeft zijn eigen terras, op het gelijkvloers heeft ieder appartement ook een private tuin. Bij ieder appartement ben je verplicht om 2 staanplaatsen/garages te kopen. Die liggen achteraan het gebouw en kosten respectievelijk 35.000 euro voor een garagebox, 40.000 euro voor een dubbele garage en 10.000 euro voor een staanplaats.

Dit project komt in aanmerking voor de aankoop aan een verlaagd BTW percentage, nl. 6% BTW in plaats van 21%. Dit kan echter slechts als de aankoop aan specifieke voorwaarden voldoet. Contacteer ons gerust voor de details hiervan.

Bent u op zoek naar een centraal gelegen nieuwbouw appartement waar u nog deze zomer in kan trekken, aarzel dan niet en contacteer vrijblijvend Sarah via sarah@stellarimmo.be of bel op 0476/37.42.67 voor een bezoek aan deze ondertussen bijna volledig afgewerkte appartementen.