Project JACK in Oudenaarde Project JACK in Oudenaarde

Project JACK

Oudenaarde

vanaf € 275.000

  • 74 - 115 m²
  • 1 - 3

Leuke nieuwbouwappartementen in hartje Oudenaarde, dat is residentie Jack. Dit kleinschalige nieuwbouw project met energiezuinige appartementen is niet alleen leuk voor bewoning maar zeker ook interessant als investering.

Naast een tijdloze uitstraling, staan de materiaalkeuzes en de indeling van ieder appartement in het teken van een optimaal wooncomfort. Grote verdiepingshoge ramen zorgen voor veel lichtinval bij alle appartementen. De terrassen en gelijkvloerse tuinen zijn Zuid-Oostelijk georiënteerd. Het basis pakket van keukenmeubilair en - toestellen, sanitaire toestellen, betegeling en vloerbekleding is met de grootste zorg gekozen. Dankzij de gekozen technieken (warmtepomp) kan je hier genieten van een zorgeloze toekomst met daarenboven een beperkte energiefactuur. Deze appartementen hebben allemaal de BEN norm en zijn dus Bijna Energie Neutraal (E-peil onder E-30)

Het volledige project bestaat uit 5 appartementen. Op het gelijkvloers heb je een 1 slaapkamer en een 2 slaapkamer appartement telkens met een gezellig tuintje dat aansluit aan het terras. Daarboven heb opnieuw een 1 slaapkamer en een 2 slaapkamer appartement, elk met een gezellig terras. Het enige 3 slaapkamer appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van het gebouw. Dit appartement heeft meerdere terrassen en omvat de volledige bovenste verdieping van het gebouw.

In de kelderverdieping is er voor ieder appartement een aparte berging voorzien. Verder kunnen de wagens terecht op de private parking achteraan het gebouw, naast de gemeenschappelijke tuin. Verder is er ook een ruime fietsenstalling.

Deze appartementen zijn makkelijk bereikbaar voor alle verkeersmodi!

Vrijblijvende info 7/7 via Sarah : 0476/37.42.67 of sarah@stellarimmo.be

Project Stephanie in Oudenaarde Project Stephanie in Oudenaarde 6% BTW mogelijk!

Project Stephanie

Oudenaarde

vanaf € 450.000

  • 181 - 188 m²
  • 3 - 5

Dit kleinschalige project in Ename bestaat uit 3 energiezuinige woningen met heel veel ruimte. De speelse opstelling van de rijwoningen, het spel tussen de lichtbeige baksteen en de strakke gevelleien, de verdiepingshoge ramen zorgen voor een hedendaagse architecturale uitstraling. Deze woningen zijn gelegen in het centrum van Ename (op een boogscheut van Oudenaarde).

Iedere woning is voorzien van een ruim terras en een leuke Zuid-Oost gerichte tuin. De grote ramen zorgen voor maximaal daglicht en de afwerking is afgestemd op een optimaal wooncomfort. De standaard vloerafwerking bestaat uit parket in de leefruimte, laminaat in de slaapkamers en keramische vloeren in het toilet, de badkamer, berging en garage. De keuken is volledig geïnstalleerd en is standaard voorzien van een spoelbak met mengkraan, een keramische kookplaat, een dampkap, combi-oven, koelkast met vriesvak en een inbouw vaatwasser. U heeft natuurlijk wat betreft de afwerking nog de vrije keuze om hiervan af te wijken en uw eigen keuzes te bepalen. De afwerking van de zolderverdieping kan u nog zelf beslissen. Worden dit 2 extra slaapkamers met douchekamer, of verkiest u 2 bureau ruimtes of liever een hobbyruimte... Elke woning is voorzien van een inpandige garage met voldoende ruimte voor een auto en wat fietsen en heeft op het gelijkvloers tevens een ruime berging. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om extra kamers te voorzien op de zolderverdieping.

Dankzij de zonnepanelen geïnstalleerd op het zadeldak, in combinatie met een warmtepomp (vloerverwarming) halen deze woningen een E-peil dat maximaal E30 zal zijn. Energiezuinig, duurzaam en meteen ook toekomstgericht!

In de tuin is er mogelijkheid om nog een buitenberging te plaatsen.

En dan nog een niet onbelangrijk gegeven voor wie aankoopt voor eigen bewoning: het project komt in aanmerking voor aankoop aan een verlaagd BTW percentage, nl. 6% in plaats van 21%. Dit kan echter slechts als de aankoop aan specifieke voorwaarden voldoet. Contacteer ons gerust voor de details hiervan.

Afbraakwerken zijn gestart!

Vrijblijvende info 7/7 via Sarah : 0476/37.42.67 of sarah@stellarimmo.be

Greenfield - Appartementen in Gent Oostakker Greenfield - Appartementen in Gent Oostakker

Greenfield - Appartementen

Oostakker

vanaf € 260.000

  • 64 - 335 m²
  • 1 - 3

Dit leuke nieuwbouwproject bevindt zich langs de Antwerpsesteenweg in Gent-Oostakker. De ligging langsheen de verbindingsas tussen Gent en Lochristi met snelle toegang tot alle belangrijke verkeersaders én Gent centrum zorgt voor een ideale ontsluiting. Bovendien lig je hier in de nabijheid van scholen, winkels en openbaar vervoer.

De doorzonappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers liggen boven het commercieel gelijkvloers.

De afwerking van de appartementen oogt niet alleen zeer mooi, is daarnaast ook kwalitatief en duurzaam. Met een warmtepomp (lucht/water) die de vloerverwarming en de productie van warm water aanstuurt zit je hier naar energienormen in het topsegment (E30 = Bijna Energie Neurtraal). De energiefactuur voor deze appartementen zal dus heel beperkt blijven.

De residentie ligt wat weggetrokken van de straat. En of je nu gaat voor een 1, 2 of een 3 slaapkamer appartement, alle appartementen zijn ruim. De indeling is doordacht en zorgt voor een optimaal wooncomfort. Ieder appartement heeft een Zuidelijk terras dat paalt aan de leefruimte dat gericht is op de Antwerpsesteenweg. Dit kamerbreed inpandig terras zorgt voor veel lichtinval en dient tevens als buffer voor lawaai en inkijk van de straat. Op de bovenste verdiepingen zijn de terrassen open maar vormt een lamellensysteem een plafond dat het licht vertraagd binnen brengt.

De slaapkamers zijn dan weer gericht op de leuke gemeenschappelijke tuin die zich achteraan het gebouw bevindt. Die tuin is voorzien van een mix van hoog- en laagstammige bomen die zo de natuurlijke grens vormen naar de achterliggende buren. In de tuin wordt ook een polyvalente ruimte gebouwd die ter beschikking staat van de bewoners. Deze kan gebruikt worden door alle bewoners als ontmoetings- of belevingsruimte. Langsheen het project komt een zachte verbinding voor fietsers en voetgangers naar de achterliggende verkaveling.

De auto gaat ondergronds en en er is voldoende ruimte voorzien voor fietsen en bakfietsen.

De appartementen op deze ligging zijn zeker ook interessant als investering.

Interesse in wat meer info over dit project? Contacteer Sarah op 0476/37.42.67 of mail sarah@stellarimmo.be.

Mirage in Gent Sint-Denijs-Westrem Mirage in Gent Sint-Denijs-Westrem 6% BTW mogelijk!

Mirage

Sint-Denijs-Westrem

vanaf € 369.000

  • 86 - 137 m²
  • 2

Een kleine residentie met mooie appartementen gelegen in het hartje van Sint-Denijs-Westrem, dat is Residentie Mirage. Het volledige project bestaat uit slechts 9 appartementen (2 slaapkamers), een commercieel gelijkvloers gelegen in de Sint-Dionysiusstraat en een nieuwbouw woning (3 slaapkamers) gelegen in de de achterliggende straat Krijzeltand. Ondergronds zijn er staanplaatsen en bergingen voorzien. Het geheel zit natuurlijk mooi vervat in een moderne architectuur.
Met alle mogelijke winkels in de buurt, een school om de hoek, het pittoreske gemeenteplein op loopafstand, het Parkbos op een boogscheut, en goede verbindingen naar zowel Gent als de autosnelweg, is dit de perfecte locatie om te wonen.

DE APPARTEMENTEN :
De appartementen met 2 slaapkamers zijn zeer ruim. In ieder appartementen is er voor de allerhoogste vorm van comfort gekozen: standaard een hoogwaardige afwerking (Siemens toestellen, inductie kookplaat, Paffoni kranen, B-Ticino schakelaars, zonnepanelen, vloerverwarming...) of je kan kiezen voor een afwerking op maat. De appartementen zijn zeer ruim en lichtrijk, de indeling is zeer functioneel. De slaapkamers bieden voldoende ruimte voor zowel een groot bed als voldoende kastruimte. Met een E-peil lager dan E30 geniet je hier bovendien nog eens van korting op je energiefactuur én op je onroerende voorheffing!
Bij ieder appartement hoort een ondergrondse berging en staanplaats aangekocht te worden.

Dit project komt in aanmerking voor de aankoop aan een verlaagd BTW percentage, nl. 6% BTW in plaats van 21%. Dit kan echter slechts als de aankoop aan specifieke voorwaarden voldoet. Contacteer ons gerust voor de details hiervan.

DE COMMERCIËLE RUIMTE:
Gelegen in het centrum van Sint-Denijs-Westrem, is dit de ideale plaats voor uw kantoor of winkel. De ruimte die 118,56 m² groot is, is tevens voorzien van een kitchenette, een aparte berging en 2 toiletten. Er is mogelijkheid om een ondergrondse staanplaats in het project aan te kopen.

DE WONING :
Deze gezellige nieuwbouw woning paalt achteraan aan het nieuwbouw project. De moderne woning met 2 slaapkamers en een extra bureel/leef- of slaapruimte biedt natuurlijk alle comfort. Beneden is er een ruime fietsenberging, een aparte douche en toilet voorzien en een kantoor, leef- of slaapruimte die paalt aan de tuin met terras. Op de verdieping bevindt zicht de leefruimte met open keuken, aparte berging en toilet. Op de daarboven liggende verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer. De zolderruimte biedt nog wat extra stockage ruimte.
En ook in de afwerking is er voor de allerhoogste vorm van comfort gekozen. De moderne architectuur, de hoogwaardige afwerking, of je kan zelf kiezen voor een afwerking op maat. Met een E-peil lager dan E30 geniet je hier bovendien nog eens van korting op je energiefactuur en op je onroerende voorheffing!
De kostprijs van de woning is 555.000 Euro excl registratie en btw.
Parking en berging kunnen aangekocht worden in de gemeenschappelijke ondergrondse verdieping van dit project.

De woning komt bovendien in aanmerking voor de aankoop aan een verlaagd BTW percentage, nl. 6% BTW in plaats van 21%. Dit kan echter slechts als de aankoop aan specifieke voorwaarden voldoet. Contacteer ons gerust voor de details hiervan.


Dus bent u op zoek naar een gezellig 2 slaapkamer appartement, een handelsruimte of een gezellige nieuwbouw centrumwoning, aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog voor vrijblijvende info. Dit kan 7/7 via sarah@stellarimmo.be of bel Sarah op 0476/37.42.67