De ijsbeer in Nevele De ijsbeer in Nevele

De ijsbeer

Nevele

vanaf € 326.000

  • 98 - 133 m²
  • 2 - 3

Ben je op zoek naar een luxueus afgewerkt en ruim appartement, in een residentie met architecturale uitstraling? Dan is een appartement in 'de ijsbeer' in Nevele wat je nodig hebt !

Een bezoek aan het modelappartement in dit project gelegen in het landelijke Nevele (in het centrum) maakt meteen duidelijk dat dit geen gewone appartementen zijn. De hoge plafonds, de mooie afwerking, de kwalitatieve materialen, de grote raampartijen, de moderne uitstraling, de perfecte indeling, de leuke tuinen op het gelijkvloers... alles straalt hier elegantie en woonkwaliteit uit.

Bovendien werd hier ook aan de toekomst gedacht. De BEN appartementen zijn Bijna Energie Neutraal. Je vebruikt hier zo goed als geen energie. Je bespaart hierdoor voor de volgende jaren op je energiefactuur én gedurende 5 jaar betaal je voor deze appartementen geen onroerende voorheffing. Daarnaast biedt de bank je gunstigere rentevoeten, mocht je lenen voor de aankoop van je appartement.

Dankzij de centrale ligging binnen een groene verkaveling op een boogscheut van de winkels, de markt met bovendien zeer goede verbindingen naar de omliggende steden en de autosnelweg geniet je hier van alle wooncomfort.

In de prijzen van de appartementen zit standaard een kelderberging inbegrepen en voor sommige appartementen ook een buitenstaanplaats.
Bij het appartement dienen steeds 2 ondergrondse staanplaatsen aangekocht te worden. Reeds meer dan 70% verkocht! Reeds meer dan 70% verkocht! Nog enkele instapklare units beschikbaar. De andere units zijn voorzien voor oplevering voorjaar 2022!

Boek nu al uw afspraak voor een bezoek aan het modelappartement.

Info 7/7 op 0476 37 42 67 of via email op sarah@stellarimmo.be

QUINTUS in Gent QUINTUS in Gent

QUINTUS

Gent

vanaf € 360.000

  • 75 - 130 m²
  • 2 - 3

Bent u in Gent Centrum nog op zoek naar een nieuwbouw appartement in een kleinschalige residentie, dan zijn de appartementen in Residentie Quintus de perfecte woonplaats voor u!
Gelegen in een rustige straat, op wandelafstand van het historische centrum van Gent en van het Dampoort station en nabij Portus Ganda, bieden deze appartementen alles wat je wilt van een stadswoning. De Zuidgerichte terrassen zorgen ervoor dat u evengoed buiten kan genieten van een leuke zomerdag!
De 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen genieten van de toekomstige normen qua duurzaamheid. U mag zich verwachten aan Bijna Energie Neutrale appartementen! De grote raampartijen laten veel licht binnen in de gezellige praktisch ingerichte appartementen. De units zullen klaar zijn in de zomer van 2021.
De scandinavische look & feel gaan hand in hand met de Belgische kwalitatieve afwerking. Vloerverwarming gevoed door een warmtepomp en zonnepanelen zorgen ervoor dat comfort en duurzaamheid hand in hand gaan.
En qua mobiliteit bent u hier zeker goed gediend : op 5 minuten wandelen van het Dampoort station, 30 seconden rijden van de ring en 5 minuten rijden naar de oprit van E17 en E40. Perfect toch?
En alles is aanwezig om gezond en gelukkig te leven : biowinkelen om de hoek in de Lousbergmarkt, vers vlees in de Polderbeef in de straat, zwemmen in het Van Eyck ewembad, en tafelen kan bij de buren....

Ieder appartement heeft zijn eigen ondergrondse berging. Achteraan het gebouw zijn een 5-tal parkeerplaatsen voorzien (prijs 25.000 euro (excl registratie en BTW).

Info 24/7 beschikbaar via Sarah op 0476/37.42.67 of per mail naar sarah@stellarimmo.be

WANDELWEG in Deerlijk WANDELWEG in Deerlijk

WANDELWEG

Deerlijk

vanaf € 295.000

  • 146 - 174 m²
  • 3 - 4

Het Project Wandelweg te Deerlijk omvat 5 nieuwbouw woningen gelegen op wandelafstand van het centrum. Gelegen in een autoluwe straat geniet je hier van de nodige rust, privacy & een veilig gevoel.

De woningen zijn reeds gebouwd hebben een ruime aangelegde tuin (gras, hagen, grote bomen) en een groot terras. Met een E-peil van minder dan 20 zit u hier in een bijna energie neutrale woning. Dat levert u niet alleen voordeel uit naar energiebesparing, u betaalt ook 5 jaar geen onroerende voorheffing en u kan aan een goedkoper tarief lenen…

De woningen zijn gerieflijk en functioneel ingedeeld, reeds voorzien van vloerverwarming, domotica, en een warmtepomp. Bovendien beschikt iedere woning over 3 slaapkamers, ruime bergingen boven en beneden, een aparte tuinberging een een dubbele carport. Heel veel ruimte dus! U heeft de mogelijkheid om de woning afgewerkt te kopen met een basisafwerking (ca 39.000 euro meerkost ex BTW) of met een luxeafwerking (ca 54.000 euro ex BTW), of u koopt de woning in huidige staat en werkt zelf verder af (geen meerkost).

Kom gerust langs om de modelwoning te bezoeken om te zien wat er mogelijk is.

We geven nog even de troeven mee van dit project
- super energiezuinige woningen (E-peil <20)
- aan de basis reeds heel wat voorzien
- afwerkingskeuzes voor vloeren, keukens, sanitair en badkamer, binnendeuren en trap

Een bezoek plannen aan de modelwoning of info via Sarah 7/7 op 0476 37 42 67 of via email sarah@stellarimmo.be