• Deel met een vriend
  • Print

Zandstraat59k

REF: 5934042

Nazareth

€ 1.300 p/m

  • 196 m²
  • 3
  • 1
Deze fantastische super energiezuinige nieuwbouwwoning ligt in een exclusief woonerf in Nazareth. Dankzij de landelijke ligging in een prachtig privaat domein, omringd door weidse velden geniet je hier in alle rust. En toch sta je hier binnen  enkele minuten aan het station en heb je winkels en scholen allemaal binnen een straal van 1 km beschikbaar.

De woning zelf is nog maar net opgeleverd. Ze wordt nog volledig geschilderd en wordt voorzien van lichtarmaturen en gordijnen.   De woning is voorzien van de laatste snufjes qua technieken: geothermie warmtepomp (warmen en koelen), zonnepanelen, ventilatie met warmterecuperatie... Dit zijn slechts enkele zaken die ervoor zorgen dat je energiefactuur hier echt tot het absolute minimum herleid wordt. Toiletten zijn en wasmachine kan op regenwater aangesloten worden. Dus ook de waterfactuur zal tot een minimum beperkt blijven. 

Via de inkomhal met toilet kom je in de lichtrijke leefruimte voorzien van een eethoek, een gezellige leefhoek (met parket) en van een prachtige ingerichte keuken met inductiekookplaat met geïntegreerde dampkap, combi-stoomoven, combi-mictrogolfoven, vaatwasser, grote koelkast... De Zuidgerichte omheinde tuin loopt over in het prachtige park. Een berging aan de keuken biedt plaats voor wat extra stockageruimte.

Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een dressing, een lichtrijke badkamer met bad en inloopdouche en een apart toilet.

Op de zolderverdieping is er een technisch lokaal en een zee van ruimte die op verschillende manieren kan ingevuld worden.

Op het domein zijn er 2 staanplaatsen waar de voorzieningen aanwezig zijn om een laadpaal te ïnstalleren. Verder is er nog een aparte tuinberging waar je makkelijk fiets en motorfiets in kwijt kan.

Als bewoner van het domein mag je gebruik maken van de schuur met groot zonneterras, een ontvangstruimte met keuken en een overdekt dakterras dat uitkijkt over de landerijen.

Deze prachtige woning op een unieke locatie is meer dan de moeite waard om een bezoekje te brengen.

Domicilie verplicht.
Huurprijs : 1.300 Euro per maand
Gemeenschappelijke lasten : provisie 50 Euro per maand.
Huurwaarborg : 3 maanden huur
Er zijn individuele tellers voor water en electriciteit.
EPC: label A+
Beschikbaar : 01/06/2024
Bezoeken enkel na afspraak.

Een bezoek plannen? Dit kan enkel via onze website www.stellarimmo.be/te-huur. Ga naar het pand en klik op "Een bezoek aanvragen" (onder de foto van de makelaar). 

Verdere info via martine@stellarimmo.be

Uw makelaar

MARTINE CALLEWAERT

Martine Callewaert

0495 29 25 66

Een bezoek aanvragen

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 1.300 per maand

Ligging

Omgeving school
1.000,00 m
Omgeving openbaar vervoer
1.400,00 m
Omgeving winkels
1.400,00 m
Omgeving sportcentrum
2.700,00 m

Comfort

Aansluiting water
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
196,00 m²
Constructie
Gesloten
Bouwjaar
2023
Staat
Nieuw

Terrein

Tuin
ja

Energie

EPC unieke code
44048-G-OMV_2020127430/EP06860/L042/D01/SD001
EPC klasse
Ap
Dubbel glas
ja
Verwarming
warmtepomp
Type verwarming
Individueel
Regenwaterput
ja

Technieken

Elektriciteit
ja

Garage

Buitenparking
2

Indeling

Keuken
ja
Terras
ja