• Deel met een vriend
  • Print

Mirage

REF: 4639377

Sint-Dionysiusstraat 13, 9051 Sint-Denijs-Westrem

vanaf € 369.000

  • 86 - 137 m²
  • 2
  • 219 m²
  • 1
Een kleine residentie met mooie appartementen gelegen in het hartje van Sint-Denijs-Westrem, dat is Residentie Mirage. Het volledige project bestaat uit slechts 9 appartementen (2 slaapkamers), een commercieel gelijkvloers gelegen in de Sint-Dionysiusstraat en een nieuwbouw woning (3 slaapkamers) gelegen in de de achterliggende straat Krijzeltand. Ondergronds zijn er staanplaatsen en bergingen voorzien. Het geheel zit natuurlijk mooi vervat in een moderne architectuur. 
Met alle mogelijke winkels in de buurt, een school om de hoek, het pittoreske gemeenteplein op loopafstand, het Parkbos op een boogscheut, en goede verbindingen naar zowel Gent als de autosnelweg, is dit de perfecte locatie om te wonen.

DE APPARTEMENTEN :
De appartementen met 2 slaapkamers zijn zeer ruim. In ieder appartementen is er voor de allerhoogste vorm van comfort gekozen: standaard een hoogwaardige afwerking (Siemens toestellen, inductie kookplaat, Paffoni kranen, B-Ticino schakelaars, zonnepanelen, vloerverwarming...) of je kan kiezen voor een afwerking op maat. De appartementen zijn zeer ruim en lichtrijk, de indeling is zeer functioneel. De slaapkamers bieden voldoende ruimte voor zowel een groot bed als voldoende kastruimte. Met een E-peil lager dan E30 geniet je hier bovendien nog eens van korting op je energiefactuur én op je onroerende voorheffing!
Bij ieder appartement hoort een ondergrondse berging en staanplaats aangekocht te worden.

Dit project komt in aanmerking voor de aankoop aan een verlaagd BTW percentage, nl. 6% BTW in plaats van 21%. Dit kan echter slechts als de aankoop aan specifieke voorwaarden voldoet. Contacteer ons gerust voor de details hiervan.

DE COMMERCIËLE RUIMTE:
Gelegen in het centrum van Sint-Denijs-Westrem, is dit de ideale plaats voor uw kantoor of winkel. De ruimte die 118,56 m² groot is, is tevens voorzien van een kitchenette, een aparte berging en 2 toiletten. Er is mogelijkheid om een ondergrondse staanplaats in het project aan te kopen.

DE WONING :
Deze gezellige nieuwbouw woning paalt achteraan aan het nieuwbouw project. De moderne woning met 2 slaapkamers en een extra bureel/leef- of slaapruimte biedt natuurlijk alle comfort. Beneden is er een ruime fietsenberging, een aparte douche en toilet voorzien en een kantoor, leef- of slaapruimte die paalt aan de tuin met terras. Op de verdieping bevindt zicht de leefruimte met open keuken, aparte berging en toilet. Op de daarboven liggende verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer. De zolderruimte biedt nog wat extra stockage ruimte.
En ook in de afwerking is er voor de allerhoogste vorm van comfort gekozen. De moderne architectuur, de hoogwaardige afwerking, of je kan zelf kiezen voor een afwerking op maat. Met een E-peil lager dan E30 geniet je hier bovendien nog eens van korting op je energiefactuur en op je onroerende voorheffing!
De kostprijs van de woning is 555.000 Euro excl registratie en btw.
Parking en berging kunnen aangekocht worden in de gemeenschappelijke ondergrondse verdieping van dit project. 

De woning komt bovendien in aanmerking voor de aankoop aan een verlaagd BTW percentage, nl. 6% BTW in plaats van 21%. Dit kan echter slechts als de aankoop aan specifieke voorwaarden voldoet. Contacteer ons gerust voor de details hiervan.


Dus bent u op zoek naar een gezellig 2 slaapkamer appartement, een handelsruimte of een gezellige nieuwbouw centrumwoning, aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog voor vrijblijvende info. Dit kan 7/7 via sarah@stellarimmo.be of bel Sarah op 0476/37.42.67

Uw makelaar

SARAH DE WILDE

Sarah De Wilde

0476 37 42 67

Dit project komt in aanmerking voor slechts 6% BTW op de constructie!

Als u aan volgende voorwaarden voldoet, betaalt u bij aankoop slechts 6% BTW op de constructie (ipv 21%):

  • De aankoop moet gebeuren door een privé-persoon.
  • Het moet gaan om de enige woning die voor minstens 50% voor bewoning aangewend wordt.
  • Domicilie is verplicht gedurende 5 jaar en moet zonder uitstel meteen na de eerste ingebruikname gevestigd worden.
  • De bewoonbare oppervlakte van het pand mag max. 200 m² zijn.
  • De koper dient de verklaring die moet worden ingediend bij de BTW administratie door de promotor mede ondertekenen en verklaren dat aan alle voorwaarden voldaan is.

Vraag ons gerust naar de exacte berekening voor het pand dat u interesseert ! Bel 0476/37.42.67 of mail sarah@stellarimmo.be.

Dit project komt in aanmerking voor slechts 6% BTW op de constructie!

Beschikbaarheden

Mirage

Gelijkvloers
Gelijkvloers Type Bew. opp. Slpk. Tuin opp. Terras opp. Prijs
APP 0.1 Appartement 137.48 m² 2 89.31 m² 3 m² verkocht
HA 0.1 Commercieel 118.56 m² € 420.000
Eerste verdieping
Eerste verdieping Type Bew. opp. Slpk. Tuin opp. Terras opp. Prijs
APP 1.1 Appartement 109.22 m² 2 5 m² verkocht
APP 1.2 Appartement 85.82 m² 2 5 m² € 369.000
APP 1.3 Appartement 95.37 m² 2 3 m² € 398.000
Tweede verdieping
Tweede verdieping Type Bew. opp. Slpk. Tuin opp. Terras opp. Prijs
APP 2.1 Appartement 108.92 m² 2 3 m² € 459.000
APP 2.2 Appartement 85.24 m² 2 7 m² verkocht
APP 2.3 Appartement 95.37 m² 2 3 m² € 398.000
Derde verdieping
Derde verdieping Type Bew. opp. Slpk. Tuin opp. Terras opp. Prijs
APP 3.1 Appartement 95.92 m² 2 42 m² verkocht
APP 3.2 Appartement 81.93 m² 2 25 m² verkocht

Vragen of interesse in dit project? Contacteer ons!

Gelieve uw aanspreking in te vullen
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met ons privacybeleid

Uw makelaar

SARAH DE WILDE

Sarah De Wilde

0476 37 42 67