QUINTUS in Gent QUINTUS in Gent

QUINTUS

Gent

UITVERKOCHT -------- Ben je in Gent Centrum nog op zoek naar een nieuwbouw appartement in een kleinschalige residentie, dan is het allerlaatste 3 slaapkamer appartement in Residentie Quintus de perfecte woonplaats voor jou! Gelegen in een rustige straat, op wandelafstand van het historische centrum van Gent en van het Dampoort station en nabij Portus Ganda, biedt deze locatie alles wat je verlangt van een stadswoning. Het Zuidgerichte terras met tuin zorgt ervoor dat je evengoed buiten kan genieten van een leuke zomerdag!

Bovendien draagt dit appartement het label Bijna Energie Neutraal! Je bent dus helemaal klaar voor de toekomst en bespaart jarenlang op je energiefactuur en bovendien geniet je van korting op je onroerende voorheffing. De grote raampartijen laten veel licht binnen in dit gezellig, praktisch ingerichte appartement. Bij het appartement hoort een private berging in de kelder. Het appartement zal opgeleverd worden in de zomer van 2022.

De scandinavische look & feel gaan hand in hand met de Belgische kwalitatieve afwerking. Vloerverwarming gevoed door een warmtepomp en zonnepanelen zorgen ervoor dat comfort en duurzaamheid hand in hand gaan.

En qua mobiliteit ben je hier zeker goed gediend: op 5 minuten wandelen van het Dampoort station, 30 seconden rijden van de ring en 5 minuten rijden naar de oprit van E17 en E40. Perfect toch? En alles om gezond en gelukkig te leven is aanwezig in de directe omgeving: biowinkelen om de hoek in de Lousbergmarkt, vers vlees in de Polderbeef in de straat, zwemmen in het Van Eyck zwembad, en tafelen kan bij de buren....

Achteraan het gebouw zijn een 5-tal parkeerplaatsen voorzien. Er is dan ook de verplichting om de parkeerplaats achteraan het gebouw bij te kopen. (prijs 25.000 euro (excl registratie en BTW)).

Dit pand komt in aanmerking voor de aankoop aan een verlaagd BTW percentage, nl. 6% BTW in plaats van 21%. Dit kan echter slechts als de aankoop aan specifieke voorwaarden voldoet. Contacteer ons gerust voor de details hiervan.

Info over dit pand 24/7 via Sarah op 0476/37.42.67 of per mail naar sarah@stellarimmo.be

VICTORIA in Nazareth VICTORIA in Nazareth

VICTORIA

Nazareth

UITVERKOCHT ------ Dit leuke project pal in het centrum van Nazareth is in volle afwerking! De appartementen zullen volledig afgewerkt en instapklaar (geschilderd en verlichting geïnstalleerd) zijn vanaf de zomer van 2022.

Het kleinschalige nieuwbouw project ligt in het centrum van Nazareth, met scholen, winkels, sporthal, restaurants en groen in de onmiddellijke omgeving. Met de goede verbindingen naar de autosnelweg (E17) of de Gewestweg N60 (Oudenaarde) of N35 (Deinze) ben je in een mum van tijd in Gent, Oudenaarde, Deinze of Waregem.

De hedendaagse architectuur staat in voor een tijdloze look. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxueus gevoel in de appartementen. Dat vertaalt zich in het parket in de leefruimte en slaapkamers, de kamerhoge deuren, de Siemens toestellen met inductie kookplaat in de keuken, Paffoni kranen, de domotica,.. Verder is aan alle comfort-eisen voldaan qua akoestiek en qua isolatie. Met een E-peil van max. 30 garandeert de bouwheer alvast een lage energiefactuur en verkrijg je nog een tegemoetkoming van de overheid via de korting op je onroerende voorheffing voor de volgende 5 jaar.

De 9 appartementen met 1 of 2 slaapkamers zijn verdeeld over 3 verdiepingen. Ieder appartement heeft zijn eigen terras, op het gelijkvloers heeft ieder appartement ook een private tuin. Bij ieder appartement ben je verplicht om 2 staanplaatsen/garages te kopen. Die liggen achteraan het gebouw en kosten respectievelijk 35.000 euro voor een garagebox, 40.000 euro voor een dubbele garage en 10.000 euro voor een staanplaats.

Dit project komt in aanmerking voor de aankoop aan een verlaagd BTW percentage, nl. 6% BTW in plaats van 21%. Dit kan echter slechts als de aankoop aan specifieke voorwaarden voldoet. Contacteer ons gerust voor de details hiervan.

Bent u op zoek naar een centraal gelegen nieuwbouw appartement waar u nog deze zomer in kan trekken, aarzel dan niet en contacteer vrijblijvend Sarah via sarah@stellarimmo.be of bel op 0476/37.42.67 voor een bezoek aan deze ondertussen bijna volledig afgewerkte appartementen.