VICTORIA in Nazareth VICTORIA in Nazareth

VICTORIA

Nazareth

UITVERKOCHT ------ Dit leuke project pal in het centrum van Nazareth is in volle afwerking! De appartementen zullen volledig afgewerkt en instapklaar (geschilderd en verlichting geïnstalleerd) zijn vanaf de zomer van 2022.

Het kleinschalige nieuwbouw project ligt in het centrum van Nazareth, met scholen, winkels, sporthal, restaurants en groen in de onmiddellijke omgeving. Met de goede verbindingen naar de autosnelweg (E17) of de Gewestweg N60 (Oudenaarde) of N35 (Deinze) ben je in een mum van tijd in Gent, Oudenaarde, Deinze of Waregem.

De hedendaagse architectuur staat in voor een tijdloze look. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxueus gevoel in de appartementen. Dat vertaalt zich in het parket in de leefruimte en slaapkamers, de kamerhoge deuren, de Siemens toestellen met inductie kookplaat in de keuken, Paffoni kranen, de domotica,.. Verder is aan alle comfort-eisen voldaan qua akoestiek en qua isolatie. Met een E-peil van max. 30 garandeert de bouwheer alvast een lage energiefactuur en verkrijg je nog een tegemoetkoming van de overheid via de korting op je onroerende voorheffing voor de volgende 5 jaar.

De 9 appartementen met 1 of 2 slaapkamers zijn verdeeld over 3 verdiepingen. Ieder appartement heeft zijn eigen terras, op het gelijkvloers heeft ieder appartement ook een private tuin. Bij ieder appartement ben je verplicht om 2 staanplaatsen/garages te kopen. Die liggen achteraan het gebouw en kosten respectievelijk 35.000 euro voor een garagebox, 40.000 euro voor een dubbele garage en 10.000 euro voor een staanplaats.

Dit project komt in aanmerking voor de aankoop aan een verlaagd BTW percentage, nl. 6% BTW in plaats van 21%. Dit kan echter slechts als de aankoop aan specifieke voorwaarden voldoet. Contacteer ons gerust voor de details hiervan.

Bent u op zoek naar een centraal gelegen nieuwbouw appartement waar u nog deze zomer in kan trekken, aarzel dan niet en contacteer vrijblijvend Sarah via sarah@stellarimmo.be of bel op 0476/37.42.67 voor een bezoek aan deze ondertussen bijna volledig afgewerkte appartementen.