Ons verhaal in de lokale pers!

Met trots kunnen wij melden dat ons verhaal opgepikt werd door de lokale pers, nl. het Fonteintje en de Wegwijzer.

Voor wie het gemist heeft, hier even de tekst die er verscheen :

Stellar Immo: pure passie voor een mooie en knusse thuis

GENT — Met veel liefde voor het vak runnen Martine Callewaert en haar dochter Sarah De Wilde op een topstek langs de Coupure Rechts Stellar Immo. Al heel wat mensen op zoek naar een koper voor hun huis of appartement vielen voor hun ongedwongen aanpak.
Ergens stond het in de sterren geschreven dat Martine en Sarah ooit samen een immobiliënzaak zouden uitbaten. In een vorig leven was Martine immers actief in de projectontwikkelingsbranche en ook dochter Sarah deed al heel wat ervaring op als vastgoedmakelaar. “We wilden echt iets voor onszelf, een zaak waarin we onze ziel kunnen steken en voor 100 % ons eigen ding kunnen doen”, vertelt Martine. “Dus eigenlijk is dit dus een beetje een droom die uitkomt.” Open communiceren zit in het DNA van de zaakvoerders van Stellar Immo. “We zijn allebei heel communicatief en houden er echt van om met de mensen te praten, goed te luisteren en hen correct te informeren. Het is ons doel om de verkoper volledig te ontzorgen en de koper intensief te begeleiden bij zijn aankoop. Beide partijen moeten er op het einde van de rit een goed gevoel aan overhouden, want zowel voor de verkoper als koper is de vastgoedtransactie een belangrijke stap.” Op korte tijd bouwden Martine en Sarah al een mooie klantenportefeuille op. Hoewel ze voornamelijk gespecialiseerd zijn in de verkoop van nieuwbouw, kregen ze door hun naambekendheid ook al heel wat aanvragen voor de verkoop van bestaand vastgoed binnen. Momenteel plaatst Stellar Immo prachtige woningen en appartementen uit de regio’s Lokeren, Deinze, Nevele, Kruisem, Mariakerke en Gent in de markt. In een door mannen gedomineerde immobiliënwereld staan deze twee ambitieuze vrouwen duidelijk hun mannetje. “We willen stap voor stap groeien”, klinkt het enthousiast.(MIWI)

Stellar Immo - Coupure Rechts 88, Gent - 0476 37 42 67 - 7 op 7 telefonisch bereikbaar - sarah@stellarimmo.be - martine@stellarimmo.be - www.stellarimmo.be + Facebook en Instagram – Steeds gratis schatting! – Ook verhuur.