• Deel met een vriend
  • Print

Project Stephanie

REF: 5241965

Martijn van Torhoutstraat 83, 9700 Oudenaarde

vanaf € 450.000

  • 181 - 188 m²
  • 3 - 5
  • 255 m²
  • 1 - 2
Dit kleinschalige project in Ename bestaat uit 3 energiezuinige woningen met heel veel ruimte. De speelse opstelling van de rijwoningen, het spel tussen de lichtbeige baksteen en de strakke gevelleien, de verdiepingshoge ramen zorgen voor een hedendaagse architecturale uitstraling. Deze woningen zijn gelegen in het centrum van Ename (op een boogscheut van Oudenaarde).

Iedere woning is voorzien van een ruim terras en een leuke Zuid-Oost gerichte tuin. De grote ramen zorgen voor maximaal daglicht en de afwerking is afgestemd op een optimaal wooncomfort. De standaard vloerafwerking bestaat uit parket in de leefruimte, laminaat in de slaapkamers en keramische vloeren in het toilet, de badkamer, berging en garage. De keuken is volledig geïnstalleerd en is standaard voorzien van een spoelbak met mengkraan, een keramische kookplaat, een dampkap, combi-oven, koelkast met vriesvak en een inbouw vaatwasser. U heeft natuurlijk wat betreft de afwerking nog de vrije keuze om hiervan af te wijken en uw eigen keuzes te bepalen. De afwerking van de zolderverdieping kan u nog zelf beslissen. Worden dit 2 extra slaapkamers met douchekamer, of verkiest u 2 bureau ruimtes of liever een hobbyruimte... Elke woning is voorzien van een inpandige garage met voldoende ruimte voor een auto en wat fietsen en heeft op het gelijkvloers tevens een ruime berging. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om extra kamers te voorzien op de zolderverdieping.

Dankzij de zonnepanelen geïnstalleerd op het zadeldak, in combinatie met een warmtepomp (vloerverwarming) halen deze woningen een E-peil dat maximaal E30 zal zijn. Energiezuinig, duurzaam en meteen ook toekomstgericht!

In de tuin is er mogelijkheid om nog een buitenberging te plaatsen.

En dan nog een niet onbelangrijk gegeven voor wie aankoopt voor eigen bewoning: het project komt in aanmerking voor aankoop aan een verlaagd BTW percentage, nl. 6% in plaats van 21%. Dit kan echter slechts als de aankoop aan specifieke voorwaarden voldoet. Contacteer ons gerust voor de details hiervan.

Binnenafwerking bezig.

Vrijblijvende info 7/7 via Sarah : 0476/37.42.67 of sarah@stellarimmo.be

Uw makelaar

SARAH DE WILDE

Sarah De Wilde

0476 37 42 67

Beschikbaarheden

Project Stephanie

Overige panden
Overige panden Type Bew. opp. Slpk. Tuin opp. Terras opp. Prijs
Woning A Woning 181 m² 3 367 m² 12 m² € 450.000
Woning B Woning 198 m² 5 271 m² 12 m² verkocht
Woning C Woning 188 m² 5 497 m² 18 m² € 475.000

Vragen of interesse in dit project? Contacteer ons!

Gelieve uw aanspreking in te vullen
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met ons privacybeleid

Uw makelaar

SARAH DE WILDE

Sarah De Wilde

0476 37 42 67